Diensten

Ontwerp van installaties

Ontwerp en installatie van RAS systemen

PLEAMAR heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van aquacultuurinstallaties.

Dit vertaalt zich in een duidelijke en zorgvuldige aanpak vanaf het begin van het ontwerp van de aquacultuursystemen, een uitgebreide kennis van de functionele behoeften van de mensen die vervolgens met deze complexe RAS-systemen moeten omgaan en een voortdurende bijwerking van de laatste technologische innovaties in de aquacultuur.

Dit garandeert functionele, comfortabele voorzieningen met de beste technologische voorzieningen.

plan de cultivo y produccion

Ontwikkeling van teeltplannen

PLEAMAR beschikt over krachtige en veelzijdige hulpmiddelen voor de ontwikkeling van teeltplannen, waarmee u uw productie aan uw behoeften kunt aanpassen.

Wat betekent dit voor mijn aquacultuurplannen?

Vanuit een realistische kijk op de uitgangssituatie worden de teeltplannen volledig afgestemd op de ruimte die u ter beschikking heeft, uw doelstellingen en uw budget.
Via ons advies zult u de levensvatbaarheid van uw project, het tijdschema en de te behalen resultaten ontdekken.

Niet meer en niet minder dan je nodig hebt.

suministro materiales acuicultura

Materiaalvoorziening

Wij werken met de beste en meest betrouwbare leveranciers van elk type materiaal dat u nodig hebt. Wij weten dat het een zeer gespecialiseerde markt is en dat de kosten van een slechte leverancier duur kunnen uitvallen voor uw bedrijf. Die weg hebben we al bewandeld.

Van een eenvoudige klep tot een UV-filter van de hoogste kwaliteit. Onze leveranciers zijn CEPEX, GRUNDFOS of VGE.

asesoria y consultoria acuicultura

Adviesdienst

Hebt u vragen over de werking van uw fabriek, het verloop van uw productie, enz. Via onze adviesdienst kunnen wij verbeteringen in uw productie-installatie opsporen of bijvoorbeeld wijzen op mogelijke inefficiënties in uw systeem. Maak een afspraak en we kunnen beginnen met de eerste stap in uw verbeteringsproces.